Matematik

løs ligning

10. maj 2009 af birthe_non (Slettet)

hejj . jeg kan ikk regne løsningen til ligningen

(x+1)(x-1)(x^2+1)=0

en som vil vise beregningen til den, n´år x= 1 eller x= -1


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. maj 2009 af ibibib (Slettet)

Benyt nulreglen

(x+1)(x-1)(x^2+1)=0

(x+1)=0 v (x-1)=0 v (x^2+1)=0

x=-1 v x=1


Skriv et svar til: løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.