Matematik
lille mat opgave
29. november 2004 af
røde (Slettet)
hey
er der er der kan forklare mig hvordan jeg laver følgende opgave:
Find g´(4) i hvert af følgende tilfælde:
1) g(x) = x^2 - kvadratrod(x) + 3
2) g(x) = 4x^2 + kvadratrod(x)
er der er der kan forklare mig hvordan jeg laver følgende opgave:
Find g´(4) i hvert af følgende tilfælde:
1) g(x) = x^2 - kvadratrod(x) + 3
2) g(x) = 4x^2 + kvadratrod(x)
Svar #1
29. november 2004 af Humleridderen (Slettet)
1. Du bestemmer g'(x)
2. Du indsætter 4 på x'ets plads og bestemmer resultatet.
2. Du indsætter 4 på x'ets plads og bestemmer resultatet.
Svar #4
29. november 2004 af Epsilon (Slettet)
#3:
1) g(x) = x^2 - sqrt(x) + 3
g'(x) = 2x - 1/(2*sqrt(x))
Indsæt x=4 og beregn g'(4).
Den anden kan du selv klare på tilsvarende vis. Du kender vel differentialkvotienten (den afledede) af sqrt(x) og af x^2?
//Singularity
1) g(x) = x^2 - sqrt(x) + 3
g'(x) = 2x - 1/(2*sqrt(x))
Indsæt x=4 og beregn g'(4).
Den anden kan du selv klare på tilsvarende vis. Du kender vel differentialkvotienten (den afledede) af sqrt(x) og af x^2?
//Singularity
Skriv et svar til: lille mat opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
