Matematik

Bestem f'(x) og g'(x) - uden hjælpemidler

10. maj 2009 af FætterFeta (Slettet)

Hej,

Funktionerne f og g er givet ved

f(x) = x^3 + 4x^2 og g(x) = e^5x

Bestem f'(x) og g'(x).

Hvad er det så jeg skal gøre, for at finde ud af det? Alt for lang tid siden jeg har lavet disse opgaver.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2009 af Duffy

Kig i din formelsamling og brug de rigtige formler...


Svar #2
11. maj 2009 af FætterFeta (Slettet)

Har gjort hvad jeg kunne for at finde ud af det. Det er derfor jeg poster den herinde.

f'(x) = 3x^2 + 8x og g(x) = 5e^5x

Dette er mit umiddelbare gæt.

Men det kan være du har lyst til at hjælpe i stedet for at henvise til en formelsamling?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2009 af Bexs (Slettet)

Synes, dine gæt ser meget gode ud :)

regner med, det bare er en forglemmelse, af du ikke har skrevet g´(x) med kun g(x)..


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2009 af Duffy

"2: Jah, dine gæt er gode, for de er rigtige.

Hvad bygger du dine gæt på ? (For du gør jo det rigtige!!! Hvad er så problemet???) 


Skriv et svar til: Bestem f'(x) og g'(x) - uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.