Matematik

Hjælp, matematik nulpunkter??

11. maj 2009 af 1122pernillek (Slettet)

Er der nogle der kan hjælpe mig med denne opgave?

Bestem nulpunkter for funktionen f(x)=2x3 - 12x2 + 10x

Jeg kan virkelig ikke finde ud af den :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2009 af mathon

f(x) = 2x*x2 - 2x*6x + 2x*5 = 2x(x2 - 6x + 5) = 2x(x-1)(x-5)


Skriv et svar til: Hjælp, matematik nulpunkter??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.