Andre fag
hvad betyder
29. november 2004 af
cs (Slettet)
Hej er der nogle der kan forklare disse ord, da jeg ingen ordbog har.
Konstitutivt;
Distinkt;
panteistisk;
anakronisme
Konstitutivt;
Distinkt;
panteistisk;
anakronisme
Svar #1
29. november 2004 af koko_wawa (Slettet)
Jeg kan kun huske de to af ordene:
Distinkt = klar, tydelig.
anakronisme = henføring af begivenheder til en urigtig tid, tidsforskydning, unøjagtighed i tid.
Distinkt = klar, tydelig.
anakronisme = henføring af begivenheder til en urigtig tid, tidsforskydning, unøjagtighed i tid.
Svar #2
29. november 2004 af Kandi (Slettet)
Konstitutivt; Elementært – Basalt
Distinkt; Tydeligt - skarpt
panteistisk; (panenteisme) – den lære at gud gennemtrænger alt uden selv at være identisk med det.
anakronisme; henføring af begivenhed til urigtig tid.
Distinkt; Tydeligt - skarpt
panteistisk; (panenteisme) – den lære at gud gennemtrænger alt uden selv at være identisk med det.
anakronisme; henføring af begivenhed til urigtig tid.
Skriv et svar til: hvad betyder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
