Matematik

AFLEVERINGS OPG JEG HAR BRUG FOR HJÆLP EN ELLER ANDE HJÆLP MIG NUU:(

12. maj 2009 af sharra (Slettet)

HJÆLP MIG MED AFLEVERING OPG SOM ER TIL IMORGEN


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2009 af juventuz (Slettet)

KAN DU IKK SKRIVE UDEN CAPS LOCK??? OG HVOR ER DEN OPGAVE, DU SKAL LAVE


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2009 af Nilletøz (Slettet)

Hvad går opgaverne ud på?


Svar #3
12. maj 2009 af sharra (Slettet)

tak fordi du ville hjølp mig


Svar #4
12. maj 2009 af sharra (Slettet)

okay

der står sådanne her vinter- ol fandt første gang i 1924 OG BLIVER LIGESOM SOMMERLEGNE AFHOLDT HVERT FJERDE ÅR.

I 1990 VEDTOG DEN INTERNATIONALE OLYMPISKE KOMITE, AT VINTERLEGENE FRA 1994 AKELLE AFHOLDE TO ÅR EFTER SOMMERLEGENE 

1 SPG: FÆRDIGGØR TIDLINJEN FREM TIL 2006 


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. maj 2009 af webnord (Slettet)

1924
1928
1932
1936
1940
1944
1948
1952
1956
1960
1964
1968
1972
1976
1980
1984
1988
1992
1994
1998
2002
2006
 


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. maj 2009 af webnord (Slettet)

1924 Chamonix (1), Frankrig (1)
1928 St. Moritz (1), Schweiz (1)
1932 Lake Placid (1), USA (1)
1936 Garmisch-Partenkirchen (1), Tyskland (1)
1940 (aflyst pga. 2. verdenskrig)
1944 (aflyst pga. 2. verdenskrig)
1948 St. Moritz (2), Schweiz (2)
1952 Oslo (1), Norge (1)
1956 Cortina d'Ampezzo (1), Italien (1)
1960 Squaw Valley (1), USA (2)
1964 Innsbruck (1), Østrig (1)
1968 Grenoble (1), Frankrig (2)
1972 Sapporo (1), Japan (1)
1976 Innsbruck (2), Østrig (2)
1980 Lake Placid (2), USA (3)
1984 Sarajevo (1), Jugoslavien (1)
1988 Calgary (1), Canada (1)
1992 Albertville (1), Frankrig (3)
1994 Lillehammer (1), Norge (2)
1998 Nagano (1), Japan (2)
2002 Salt Lake City (1), USA (4)
2006 Torino (1), Italien (2)
 

Kilde http://da.wikipedia.org/wiki/Vinter-OL


Svar #7
12. maj 2009 af sharra (Slettet)

NÆSTE OPG DET OLYMPISKE FLAG

KAMILA HAR GLEMT HVORDAN RINGENS FARVER ER ANBREGT I FORHOLDE TIL HINANDEN. DOR AT FINDE UD AF DE FARVEDE RINGES PLACERING OVERVEJER HUN AT TEGNE ALLE DE MULIGE FLAG.

2 HVOR MANGE FLAG SKAL HUN TEGNE FOR AT VÆRE SIKKER PÅ AT HAVE ALLE MULIGHEDER MED


Svar #8
12. maj 2009 af sharra (Slettet)

NÆSTE OPG ER

KAMILLAS FAR KAN HUSKE AT DE TO NEDERSTE RINGE HAR FARVERNE GUL OG GRØN SAMT AT DEN GULE ER TIL VENSTRE OG DEN GRØNNE TIL HØJRE

SPG: HVOR STOT ER SANDSYNLIGHEDEN FOR AT TEGNE DET RIGTIGE FLAG I FØRSTE FORSØG


Brugbart svar (0)

Svar #9
12. maj 2009 af Nilletøz (Slettet)

Der er fem ringe i fem farver.. Tegn det og tæl sammen ;) Husk ingen farver er der to gange i flaget :P


Brugbart svar (0)

Svar #10
12. maj 2009 af Nilletøz (Slettet)

I tredje spørgsmål tæller du hvor mange gange du har den gule ring til venstre og den grønne til højre. Det antal skriver du under en brøkstreg og så skriver du 1 over den :)


Svar #11
12. maj 2009 af sharra (Slettet)

jeg har en mere


Svar #12
12. maj 2009 af sharra (Slettet)

point for hoppets længde beregnes med formlen:

P=(h-k)gange m plus 60

p er point for hoppets længde

h er hoplængden målt i meter vandret fra afsætpunkt til ladingspunkt

på bakken i lillehammmer er

k=120

m=1,8

3: beregn point (p) for et hop på 130 meter på bakken i lilllehammer


Brugbart svar (0)

Svar #13
12. maj 2009 af Nilletøz (Slettet)

ja?


Svar #14
12. maj 2009 af sharra (Slettet)

unskyld kan du godt fortælle det lidt grundiger er lidt fat svag sorry Der er fem ringe i fem farver.. Tegn det og tæl sammen ;) Husk ingen farver er der to gange i flaget :P


Brugbart svar (0)

Svar #15
12. maj 2009 af Nilletøz (Slettet)

hvis vi tager det i et mindre eksempel. F.eks. det franske flag, der har tre striber. Der er tre farver. Blå, Rød og Hvid. Men jeg kan ikke huske rækkefølgen af farverne. Så er der disse farve kombinationer:
Blå, Rød, Hvid
Blå, Hvid, Rød
Rød, Hvid, Blå
Rød, Blå, Hvid
Hvid, Blå, Rød
Hvid, Rød, Blå
Der er 6 muligheder her.

Nu ved jeg, at den hvide skal være i midten, så hvor mange muligheder er der for, at jeg tegner det rigtigt i første forsøg?
Jeg har to gange 'tegnet' den hvide i midten ovenfor. Så er der 1/2 chance for at jeg gør det rigtigt i første forsøg, hvilket svarer til 50% :)

Det er det samme, du skal gøre med ringene. Der er bare flere muligheder, fordi der er 5 ringe og 5 farver, og ikke kun tre streger og tre farver.
 


Svar #16
12. maj 2009 af sharra (Slettet)

kan du ikke fortælle med udregninger så er det nemmer


Svar #17
12. maj 2009 af sharra (Slettet)

okayy taaaaaaaak hvis det i orden at  har jeg et per stykker mere


Svar #18
12. maj 2009 af sharra (Slettet)

må jeg skrive dem


Svar #19
12. maj 2009 af sharra (Slettet)

er du forsker

er det svart af være det hvad kraver det at være forsker for elsker naturvidenskab


Brugbart svar (0)

Svar #20
12. maj 2009 af Nilletøz (Slettet)

Jeg fortæller ikke udregningerne, men hvis du skriver dine ind, så kan jeg rette dem efter ;)

Dette er en side for lektiehjælp, ikke for at få svar på opgaverne :P

"Forsker"-titlen har noget at gøre med hvor mange indlæg jeg har svaret på - ikke hvad jeg er i virkeligheden (der er jeg lærerstuderende :P )

Og du kan bare skrive opgaver ind, så er vi jo til for at hjælpe herinde :)


Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.