Studievejledning

Burde jeg skifte gymnasie?

14. maj 2009 af creeco (Slettet)

Hej,

Jeg står i den underlige situation, at jeg for høje karakterer i de fag der ikke er mine hovedfag i min linje, mens jeg for halvdårlige-moderate i mine hovedfag. Jeg går på Kemi-Biologi linjen på en HTX, og jeg er næsten færdig med første år. Indtil viderer har jeg kun fået 10-12 i engelsk, dansk -opgaver og 10 i samf i årskarakter. Derimod ser det ikke helt så godt ud i biologi hvor jeg har fået 4/4/7, mat hvor jeg får 4-7 eller kemi hvor jeg får 7.Nu har jeg tænkt mig at være læge, men det er ikke noget jeg som sådan brænder for, hvis man kan sige det sådan, troede bare det kunne være et relativt underholdende job. Før dette havde jeg også tænkt mig at være dommer, men det droppede jeg. Næsten udelelukkende fordi jeg ikke ville have tysk. Nu regner jeg ikke med at skifte, jeg er også kommet i en meget god klasse, men muligheden er der vel. Hvad ville i gøre?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. maj 2009 af Sandrax (Slettet)

Det er en svær sitation du står i:

Jeg har det nemlig på samme måde, og har også den naturvidenskabelig linje og vil være læge...Men da det altid har været min drøm at blive læge, opgiver jeg ikke linjen, eftersom at jeg bare skal arbejde på de steder jeg står dårligts i.

Men når du siger skrifte gymnasie mener du så ikke linje??


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. maj 2009 af morell18 (Slettet)

har du da gode karakter i de naturvidenskablig fag fra folkeskolen af?


Svar #3
14. maj 2009 af creeco (Slettet)

Ja, fra folkeskolen fik jeg 12 i samtlige 7 fysikrapporter. Og 10-12 i biologi. Men det er slet ikke det samme :S Derudover mener jeg skifte linje, jo.


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. maj 2009 af TheRose (Slettet)

#0 Jeg er fuldstændig i samme situation , jeg har en sproglig linje, men får 12 taller i de naturvidenskabelige fag, og ved ikke rigtig, hvad jeg skal gøre for at vende skuden, men opgiver ikk.. ::)


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. maj 2009 af yalik666

 Ville ikke skifte hvis jeg var dig, du får jo gode karakter, bare stram dig op de steder hvor du behøver. Men det er selvfølgeligt op til dig. 


Brugbart svar (1)

Svar #6
20. maj 2009 af Rebkka (Slettet)

Jeg ville glæde mig over at få nogle fede karaktere i de fag jeg afslutter og så ellers bare stramme ballerne i hovedfagene. 7 er jo absolut ikke dårligt, og hvis du nu arbejder hårdt, kan det være du kommer længere op over middel.


Brugbart svar (1)

Svar #7
24. maj 2009 af praktizk (Slettet)

Det kan godt være, man får gode karakterer i nogle fag, som ikke er ens linjefag, men er de så ikke også på et helt andet niveau?

Jeg ved da, at de sproglige har matematik (C-niveau) på et langt lavere niveau, end nogle af os naturvidenskablige (A-niveau) har. Så det kunne jo også bare handle om niveauet.
Men som alle andre siger. Arbejd med de steder, hvor du selv mener, du halter bagefter..


Brugbart svar (1)

Svar #8
28. maj 2009 af randihauder (Slettet)

Dommer=Tysk?

Tror ikke helt jeg kan følge dig?


Skriv et svar til: Burde jeg skifte gymnasie?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.