Matematik

Lineær vækst. Eksamen i morgen

17. maj 2009 af Monique1988 (Slettet)

Hej.

Jeg skal op til eksamen i morgen, så sidder med de sidste spørgsmål.

Lineær vækst:

Gør rede for den lineær funktion y = ax + b

Du skal bl.a. komme ind på betydningen af tallene a og b og på, hvordan a og b kan bestemmes.

Håber der er nogle der vil hjælpe mig:-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2009 af joaquin90 (Slettet)

 a er hældningen

b er hvor linjen skærer y-aksen

Hvis du har to punkter og skal lave en lineær regression gennem disse kan a bestemmes ved

a=(y2-y1)/(x2-x1)

og derefter b ved

y1=a*x1+b


Svar #2
17. maj 2009 af Monique1988 (Slettet)

Tusind tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. maj 2009 af hofnarren (Slettet)

Jeg har beskrevet en hel del omkring funktioner i en projektopgave (vedhæftet)

Den er du velkommen til at kigge i..

Håber det kan bruges.


Svar #4
17. maj 2009 af Monique1988 (Slettet)

Tak skal du have :-)


Skriv et svar til: Lineær vækst. Eksamen i morgen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.