Matematik

Svær opgave HJÆLP!!!

17. maj 2009 af popcorn81 (Slettet)

Hej.

Jeg har fået  en meget svær opgave som jeg håber i kan hjælpe mig med:

Frede hjælper samuel med at træne til en ungdóms triatlon. Når man træner, øges kroppens energiforbrug. Samuel undersøger, hvad den hårde træning betyder for hans energiforbrug.

Under træningen drikker samuel 3/4 del af en energi drik som indeholder 1107 KJ/I  

Beregn hvor mange KJ 3/4 del af energidrik indeholder.

( Håber i kan hjælpe  mig med hvordan man kan regne den her opgave)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2009 af webnord (Slettet)

1107*(3/4) = 830,25 kj


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2009 af hofnarren (Slettet)

Øhm? er der nogen mængde på energidrikken eller skal den bare antages til 1 liter.

For hvis det bare er en literm så må resultatet blive:

1107KJ/L / 1000 = 1,107 KJ/ml

1,107 KJ/ml * 750ml =  830,25KJ/750ml ≈ 830,25 KJ pr. 3/4L


Svar #3
17. maj 2009 af popcorn81 (Slettet)

Hvorfor skal 1,107 KJ/ml ganges med 750 ml?


Skriv et svar til: Svær opgave HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.