Almen studieforberedelse (AT)

Årsprøve i AT - hjælp med metoder

03. juni 2009 af hattgatz (Slettet)

 Hej jeg skal op i AT imorgen og vi har inden da fået at vide at "metoder er ligemeget" af vores lærer. Men jeg tror nu stadig at det vil være en god idé at inddrage det, selvom årsprøven jo egentlig ikke betyder noget. Men har desværre ikke fået undervisning i metode og ville derfor gerne have hjælp til bestemmelse af, hvilke metoder jeg har brugt og en forklaring af, hvad den givne metode betyder. 

Har emnet rumrejser med fagene biologi og idræt (lærerne troede vi kunne få sidste års emne). Biologi er naturvidenskabelig fakultet og idræt er humanistisk fakultet (idræts psykologi). Min viden om idrætspsykologi er også forholdsvist begrænset da alle bøgerne var taget af 3.g'ere så hvis nogen kan komme med nogle idrætspsykologiske teorier om f.eks motivation eller gentaget træning så vil jeg være glad.

I selve løsningen af opgaven har jeg fundet information om emnet på nettet og i bøger. Jeg har udvalgt, hvad jeg kunne bruge de forskellige steder og så har jeg redegjort for mit emne. 

Alle svar er velkomne, og hvis i vil have uddybet noget så skriv endelig, tak!


Svar #1
03. juni 2009 af hattgatz (Slettet)

 Har også fortolket teorier som tyngdekraft og newtons om at små opjekter tiltrækkes af større til at fortolke hvorfor kroppen påvirkens som den gør, når man er i rummet


Skriv et svar til: Årsprøve i AT - hjælp med metoder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.