Fysik

Hastighed og acc.

12. december 2004 af Hans-too (Slettet)
Hej

Er der nogen der kan hjælpe med denne her opgave.

En partikel bevæges i en bane. Ligger det horisontale plan.

Partiklen har hastighed på V(A)12[m/s], når punkt A passeres. Partiklen påvirkes mellem A og B med en konstant acceleration a=-3,0[m/s2], og afstanden mellem A og B er 5[m].
Beregn størrelsen af partiklens hastighed og acc. lige før punkt B passeres

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

Er banen retlinjet?

Svar #2
12. december 2004 af Hans-too (Slettet)

Ja den er retlinjet

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

v(B)^2-v(A)^2=2*a*dx

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. december 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

dx=5 m

Skriv et svar til: Hastighed og acc.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.