Matematik

Kapitalfremskrivning - isolér n

15. juni 2009 af padirts (Slettet)

Hvordan isolerer man n i K=K0(1+r)n?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2009 af kimor (Slettet)

n = ln(K) / ln(k0(1+r))


Svar #2
15. juni 2009 af padirts (Slettet)

Tak!


Svar #3
15. juni 2009 af padirts (Slettet)

Har arbejdet med ln før, men ved er det helt præcist? Hvad hedder det og sådan?


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. juni 2009 af mathon

Kn = Ko(1+r)n

(Kn/Ko) = (1+r)n

ln(Kn/Ko) = ln(1+r)*n

ln(Kn/Ko)/ln(1+r) = n


Skriv et svar til: Kapitalfremskrivning - isolér n

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.