Matematik
Matematik (*)
12. december 2004 af
Christina2004 (Slettet)
Løs hver af følgende ligninger for x E (0 ; 2pi)
a) sin(x)=0,56
b) sin(x)=-0,856
Løs de samme ligninger for x E (-pi ; pi)
a)
sin(x)=0,56 x E (0 ; 2pi)
sin ^-1(0,56)=0,5944
x1=0,5944
x2=pi-0,5944=2,5472
b)
????
a)
sin(x)=0,56 x E (-pi ; pi)
sin^-1(0,56)=0,5944
x1=0,5944
x2=pi-0,5944=2,5472
b)
sin (x)=-0,856
sin^-1(-0,856)=-1,027482
x1=-1,027482
x2=-pi-(-1,027482)=-2,114
så jeg vil lige spørger hvordan man kan lave den første b.
a) sin(x)=0,56
b) sin(x)=-0,856
Løs de samme ligninger for x E (-pi ; pi)
a)
sin(x)=0,56 x E (0 ; 2pi)
sin ^-1(0,56)=0,5944
x1=0,5944
x2=pi-0,5944=2,5472
b)
????
a)
sin(x)=0,56 x E (-pi ; pi)
sin^-1(0,56)=0,5944
x1=0,5944
x2=pi-0,5944=2,5472
b)
sin (x)=-0,856
sin^-1(-0,856)=-1,027482
x1=-1,027482
x2=-pi-(-1,027482)=-2,114
så jeg vil lige spørger hvordan man kan lave den første b.
Svar #1
12. december 2004 af frodo (Slettet)
samme fremgangsmåde som i a), hvor du husker, at suplementvinkler, har samme sinuser!
Skriv et svar til: Matematik (*)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
