Matematik

andengradsulighed - grafisk

16. juni 2009 af mm :) (Slettet)

http://i42.tinypic.com/sb3evd.jpg

Jeg har indtegnet andengrads ligningen f(x)= 3x^2+ 6x+12 > g(x) = 12x^2 +3x-5 i denne graf (følg linket). Desuden har jeg fundet de to grafers skæringspunkter. Men hvordan skriver jeg svaret for uligheden? Med intervaller og så videre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2009 af Joda (Slettet)

L = ]-1,22;1,55[ eller x∈]-1,22;1,55[


Skriv et svar til: andengradsulighed - grafisk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.