Matematik

Hvas skal sinus, cosinus og tangens bruges til?

17. juni 2009 af Blabla66 (Slettet)

Jeg forstår ikke helt hvad sinus, cosinus og tangens skal bruges til.. nogle der kan hjælpe mig med at forstå det ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Stort set alt geometri.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. juni 2009 af enchris (Slettet)

Ved hjælp af sinus, cosinus og tangens kan du finde ikke kendte sider og vinkler i retvinklede trekanter.

^^hvis du mener:  

cos(vinkel)=hosliggende katete/hypotenusen

sin(vinkel)=modstående katete/hypotenusen

tan(vinkel)=modstående katete/hosliggende katete

Hvis du derimod benytter cosinusrelationerne og sinusrelationerne kan du finde det i en vilkårlig trekant.


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. juni 2009 af mathon

triangulering


Skriv et svar til: Hvas skal sinus, cosinus og tangens bruges til?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.