Matematik

MATEMATIK - 1. grads ligning - HJÆLP

20. juni 2009 af KIEbenne (Slettet)

Gør rede for løsning af førstegrads ligning.. hvordan ville i forklarer det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2009 af mathon

ax + b = c , a≠0                          subtraher b på begge sider

ax = (c-b)                                  divider med a på begge sider             

x = (c-b)/a       


Skriv et svar til: MATEMATIK - 1. grads ligning - HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.