Debat

regne min gennemsnitud

25. juni 2009 af anna85 (Slettet)

hej

er der nogen der gider regne min karakter ud, da jeg tror det er forkert måde jeg har lavet den på?

og har kigget på internet, med regne men ik så god

stor hjælp


Brugbart svar (2)

Svar #1
25. juni 2009 af M@ds (Slettet)

Det bliver ualmindeligt svært, når du ikke præsenterer os for nogle tal.


Svar #2
25. juni 2009 af anna85 (Slettet)

her er de

 - dansk mundt A: 4

skriftlig: 2

 - engelsk mundt B: 2 

skriftlig 0 

- matematik  mundtlig c: 2

skriftlig 4 

biologi c: 2

geografi: 2

kemi c: 2

histore B: 2

religion c: 7

fysik:4

samfundsfag: 2

billedkunst B: 4

mediafag B: 4

eksamsprojekt vægt 1,5:  7

sso vægt 1,5: 7


Brugbart svar (2)

Svar #3
25. juni 2009 af Shase (Slettet)

Det er lige omkring 5,1 tror jeg. Men prøv selv at find en karakterberegner og prøv efter.


Brugbart svar (2)

Svar #4
25. juni 2009 af gymnasten (Slettet)

Gå på google og skriv "beregn gennemsnit STX", så kommer der nogle regneark frem, hvor du bare skal indsætte dine karakter, og wupti, den beregner dit snit ;-)


Svar #5
25. juni 2009 af anna85 (Slettet)

har kigget men de beder om en kode, hvilken kode snakkeer de om- der str beskyttelse


Brugbart svar (2)

Svar #6
25. juni 2009 af Shase (Slettet)

Ellers bare søg på karakterberegner o.l.


Brugbart svar (3)

Svar #7
25. juni 2009 af Divus Iuvenis (Slettet)

Brug dette regneark, det virker som det skal.. Bare følg instruktionerne i arket..


Svar #8
25. juni 2009 af anna85 (Slettet)

har kigget men mærkelig tal nu, siger den 3, 4 og shas siger 5,1 og jeg har på min 4,35 hmmm hvilken skal man så tro på. hjælp


Brugbart svar (2)

Svar #9
25. juni 2009 af DennisDeH (Slettet)

Tror bare du skal vente på du får dit eksamensbevis fra skolen. Så har du det rigtige resultat. Men eftersom du har en overvægt af 02'ere så tror jeg nok ikke det kommer meget over 4.


Brugbart svar (2)

Svar #10
25. juni 2009 af Hulepindsvin. (Slettet)

DennisDeH har ret. Idet du har en overvægt af karakteren 02, bliver dit snit, som han skriver, nok ikke mere end lidt over 4.


Svar #11
25. juni 2009 af anna85 (Slettet)

ok vidste faktisk ikke at min eksambevis viser gennemsnit, troede bare karakterne


Brugbart svar (2)

Svar #12
26. juni 2009 af Shase (Slettet)

her er de

- dansk mundt A: 4 vægtes 1 = 4

skriftlig: 2 vægtes 1 = 2

- engelsk mundt B: 2 vægtes 0,75 = 1,5

skriftlig 0vægtes 0,75 = 0

- matematik mundtlig c: 2 vægtes 0,5 = 1

skriftlig 4vægtes 0,5 = 2

biologi c: 2 vægtes 1 = 2

geografi: 2 2 vægtes 1 = 2

kemi c: 2 2 vægtes 1 = 2

histore B: 2 vægtes 1,5 = 3

religion c: 7 vægtes 1 = 7

fysik:4 (c-niveau?) vægtes 1 = 4

samfundsfag: 2 (b-niveau?) vægtes 1,5 = 3

billedkunst B: 4 vægtes 1,5 = 6

mediafag B: 4 vægtes 1,5 = 6

eksamsprojekt vægt 1,5: 7 vægtes 1,5 = 10,5

sso vægt 1,5: 7 vægtes 1,5 = 10,5

Samlet karakter: 66,5

Samlet vægt: 18,5

Snit(karakter/vægt) 3,6

Ved ikke hvordan den karakterberegner jeg brugte før fandt frem til 5,1 (beklager jeg virkelig!) men det er fremgangsmåden beskrevet overfor som skal bruges.

Skemaet 7# foreslår kan du bruge, bare ignorer navnene på fagene og sørg for at plotte dine karaktere ind på den rigtige vægt.
 


Brugbart svar (2)

Svar #13
26. juni 2009 af Exupery (Slettet)

http://www.vucvsn.dk/gennemsnit.aspx

der i øvrigt giver samme resultat som #12.


Skriv et svar til: regne min gennemsnitud

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.