Debat

Psykologi - Kvote 2

30. juli 2009 af Apple89 (Slettet)

Kære SP

Ved I hvor meget adgangskvotienten er på kvote 2?

Kh Apple


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. juli 2009 af Pernille-N (Slettet)

Kvote 2:

 KU = 10,1

AU = 9,6

AAU = 8,1


Svar #2
30. juli 2009 af Apple89 (Slettet)

På kvote 2?


Svar #3
30. juli 2009 af Apple89 (Slettet)

Er det også for kvote 2?


Brugbart svar (1)

Svar #4
30. juli 2009 af alfred hurtigkarl (Slettet)

Hvor ser man i det hele taget kvote 2 snittet henne? Jeg kan ikke finde det nogen steder.


Brugbart svar (1)

Svar #5
30. juli 2009 af Pernille-N (Slettet)

 Ups, ved ikke lige hvad jeg tænkte på.. nej det er ikke kvote 2, det er standby jeg har oplyst :P Sorry.. Ved heller ikke hvor man kan se det..


Brugbart svar (1)

Svar #6
30. juli 2009 af sir-fido (Slettet)

Kvote 2 har ikke egne kvotienter, da det netop ikke kun er gennemsnitskarakteren der betyder alt.


Brugbart svar (1)

Svar #7
30. juli 2009 af alfred hurtigkarl (Slettet)

#6

Jo på ÅU.


Brugbart svar (1)

Svar #8
02. august 2009 af Mrunivers (Slettet)

Kvote 2 har ingen kvotienter som #6 siger ..

Det er udelukkende ansøgning og CV samt opfyldning af de specifikke adgangskrav :-)


Brugbart svar (1)

Svar #9
02. august 2009 af sHastrup (Slettet)

Det er vel netop meningen med en kvote 2, at det ikke er gennemsnitskarakteren fra gymnasiet, der kigges på, så det ville jo ikke give mening hvis de havde en kvotient på kvote 2.


Brugbart svar (1)

Svar #10
02. august 2009 af klotte (Slettet)

Men der er meget få pladser på kvote 2- de går typisk til ældre studerende som har arbejdet med psykologi som f.eks sygeplejesker, socialpædagoger,jordmødre reklamefolk osv.


Brugbart svar (1)

Svar #11
03. august 2009 af runedjurhuus (Slettet)

#8: Efter hvad jeg kan forstå, så HAR ÅU faktisk egne kvote 2 kvotienter - der dog er bestemt ud fra de specifikke fag.


Brugbart svar (1)

Svar #12
03. august 2009 af banjodk (Slettet)

Det er korrekt, det eneste der tæller i kvote 2 er snittet af en række specifikke fag.


Skriv et svar til: Psykologi - Kvote 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.