Matematik

Ligning med 1 ubekendt

17. august 2009 af Sandiemusen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

4x-1,4=2x+4

Havad er x, og hvordan kommer man frem til det???


Svar #1
17. august 2009 af Sandiemusen (Slettet)

Er det :

4x-1,4=2x+4

4x=2x+5,4

2x=5,4

x=2,7

Er det rigtigt ???


Brugbart svar (2)

Svar #2
17. august 2009 af Sam

 Ja det er korrekt.


Svar #3
17. august 2009 af Sandiemusen (Slettet)

Tak! :o)


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. august 2009 af MN-P (Slettet)

Prøve for x=2,7

Hvis du op udtrykkene op hver sin side af lighedstegnet for sig

indsætter x=2,7 og regner ud,

skal du få samme resultat på begge sider.


Skriv et svar til: Ligning med 1 ubekendt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.