Matematik

Akut - mat - ligning

18. august 2009 af ping317 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg ved at: 

U=R*I og P=U*I

Jeg skal finde P udtrykt ved R og I

Hjælp... !


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Indsæt U = R*I i ligningen for P.


Svar #2
18. august 2009 af ping317 (Slettet)

forstod jeg ikke U er da ikke = P


Svar #3
18. august 2009 af ping317 (Slettet)

Hvis jeg smider dem i samme ligning kan jeg ikke få det rigtige resultat !


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#3: Prøv at opskrive dine mellemregninger.


Svar #5
18. august 2009 af ping317 (Slettet)

øhh U+P =R*I+U*I

men fordi fortegnene ikke er der samme kommer jeg ikke så langt der

Så prøver jeg at gang ind U*I= (R*I)*(U'l)

Og så kan jeg ikke rigtig komme vidre...


Svar #6
18. august 2009 af ping317 (Slettet)

Jeg har regnet ud, ved ikke om det gør en forskel, at I = U/R


Svar #7
18. august 2009 af ping317 (Slettet)

har regnet den ud nu, tror jeg, tak for hjælpen


Brugbart svar (2)

Svar #8
18. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#7: Resultatet skal være P = R*I^2


Skriv et svar til: Akut - mat - ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.