Matematik

Funktion

22. august 2009 af shufffff (Slettet)

 Er der nogen der kan forklare mig hvordan man laver følgende opgave???
På grafen for funktionen f(x) = x2 +x ligger et punkt P med førstekoordinat 1.
a) Bestem andenkoordinaten til P.

b) Bestem tangenthældningen i P.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2009 af mathon

f(x) = y = x2 + x
f(1) = y = 12 + 1

f '(x) = 2x + 1
f '(1) = 2*1 + 1


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.