Matematik

Integration ved substitution HELP

23. august 2009 af Maad (Slettet)

(der skal stå 2 ovenover og 0 nedenunder)

 ∫2 0 (2x-2)3 ·3dx = ∫2 -2 t·3dx (SÅ KAN JEG IKKE KOMME VIDERE?)

t = 2x-2

dt/dx = 2

dt= 2 dx

dx = 1/2 dt

Nye grænser

x= 0 -> t = 2*0-2 = -2

x=2 -> t = 2*2-2 = 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2009 af peter lind

Lad være med at oprette den samme tråd 2 gange.


Skriv et svar til: Integration ved substitution HELP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.