Matematik

Funktioner

24. august 2009 af Monique1988 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Håber der er nogle der kan hjælpe?

Funktionen f er givet ved f(x) = -3x + 1

Bestem f(x-2)

Hvordan finder jeg x?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2009 af mathon

f(x-2) = -3(x-2) + 1


Svar #2
24. august 2009 af Monique1988 (Slettet)

Kommer der så til at stå:

-3x + 5 + 1 =

5 + 1 = 3x

6 = 3x

x = 2


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2009 af kieslich (Slettet)

f(x-2) = -3(x-2)+1 = -3x + 6 +1 = -3x + 7        -3 * -2 = +6

du kan ikke finde x, det er et udtryk du har udregnet.

Mente du f(x) = -2  ????


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.