Tysk

Hjælp til tyske sætninger (; Please!!

25. august 2009 af Caroli94 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

. Hej,  jeg er ikke så sikker på hvordan man oversætter de her sætninger på tysk i datid.

1. i en by der hed Paris

2. jeg tog afsted med min mor

3. en dag tog vi alle til et hotel, hvor der var spa

4. vi svømmede og havde det sjovt

5. senere tog vi hen og kiggede på nogle dyr, det synes min lillesøster var sjovt.

De er sikkert meget lette for jer, men jeg er ikke særlig god til tysk. Tusind tak (;


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2009 af danielruhmann (Slettet)

 hed = hieß

tog = fuhren (3. per. flertal)

svømmede = schwammen

Prøv dog selv - nu har du fået hjælp med dine datidsverber.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2009 af mathheadinclouds (Slettet)

1. i en by der hed Paris

in einer Stadt namens Paris

2. jeg tog afsted med min mor

ich fuhr mit meiner Mutter los

3. en dag tog vi alle til et hotel, hvor der var spa

eines Tages gingen wir alle in ein Hotel mit Swimmbad

4. vi svømmede og havde det sjovt

wir schwammen und hatten Spass

5. senere tog vi hen og kiggede på nogle dyr, det synes min lillesøster var sjovt.

Später fuhren wir uns ein paar Tiere angucken, die meine kleine Schwester süß fand.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2009 af Stygotius (Slettet)

  

mathheadinclouds
  Vi skal nok til sidst sige: Meine kleine Schwester fand, es war viel Spass.      

Skriv et svar til: Hjælp til tyske sætninger (; Please!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.