Fysik

Hvilke formel? (Strøm)

27. august 2009 af Jessensens (Slettet)

Er der nogen der har et bud på hvilke formel jeg skal bruge til at løse denne opgave:

Der passerer en ladning på 29 C gennem et tværsnit af ladningen på 4,5 min. Du skal beregne strømmen I.

Jeg vil blive glad for noget hjælp???


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2009 af Lurch (Slettet)

Se dit første indlæg

Og til en anden gang, så hjælper det ikke at lave flere indlæg om det samme :)


Svar #2
27. august 2009 af Jessensens (Slettet)

ups ups upss.. JEG MENER 4,5 s.. OG IKKE 4,5 MINUTTER!!!

Jeg har selv prøvet.. og jeg har kigget på den her formel: I = Q/t ....... så sætter jeg tallene ind: 29C/4,5s = 6,44 C.... I = 6,44 ´C...


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2009 af mathon

I = (29 C)/(4,5 s) = (29 As)/(4,5 s) = 6,44 A


Svar #4
27. august 2009 af Jessensens (Slettet)

Hvad står As for ? og hvordan bliver den lavet om fra C til As


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. august 2009 af mathon

1 C(oulomb) = 1 As


Svar #6
27. august 2009 af Jessensens (Slettet)

åhhhhh jeg mener rent faktisk at vi har 45 s..... giver det så 0,64 A ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. august 2009 af mathon

Ja


Skriv et svar til: Hvilke formel? (Strøm)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.