Matematik

Sequences and Series

29. august 2009 af annn (Slettet)

Denne opgave giver mig problemer, håber i kan hjælpe.

Find the formula for Un, the genral term of:3/4, 1, 7/6, 9/7,.....

Har prøvet mig lidt frem og tilbage, men da den hverken er arithmetic eller geometric, ved jeg ikke hvad man skal gøre.

Håber på hjælp (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2009 af peter lind

Hvad menes der med Un ? Er det cifrene i tallet når du omskriver til decimalbrøk. I så fald skal du bare slå op på din lommeregner. 3/4 = 0,75; 1= 1,000000; 7/6 = 1, 16666; 9/7 = 1,28571428...


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2009 af Isomorphician

Hint: 5/5 = 1


Svar #3
29. august 2009 af annn (Slettet)

Okay, det var lige det der drillede. Svaret er altså Un=(2n+1)/(n+3)

Mange tak skal i have (:


Skriv et svar til: Sequences and Series

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.