Matematik

Logaritme - ligninger

29. august 2009 af what333 (Slettet)

Hej, Jeg har virkelig brug for hjælp. Jeg har prøvet at løse denne ligning, men kunne ikke, håber i kan hjælpe mig :)

Løs denne ligning:

lnx + ln(x +2) = 3*ln2


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2009 af peter lind

Ln(x)+ln(x+2) = ln(x(x+2))

3*ln(2) = ln(32)


Svar #2
29. august 2009 af what333 (Slettet)

er den så løst?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2009 af peter lind

Nej da. Du skal finde hvilken x, der opfylder betingelsen ln(x(x+2)) = ln(32) x>0, x+2 >0


Svar #4
29. august 2009 af what333 (Slettet)

okay, tak ska' du ha':D


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. august 2009 af mathon

ln(x) + ln(x+2) = 3*ln(2) , x>0

ln(x·(x+2)) = ln(32)

x·(x+2) = 9

x2 + 2x - 9 = 0, x>0........osv. .......   


 


Skriv et svar til: Logaritme - ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.