Matematik

Differentialregning - find ligning til tangent

31. august 2009 af 'AM (Slettet)

 har virkelig brug for hjælp :)

bestem ligningen til tangenten til grafen for f der er parallel med linjen l: y=-3, når f(x)=2x^3-3x^2   ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2009 af Isomorphician

Hvad er hældningen for y = -3?

Hvordan finder du tangenthældningen til f(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2009 af keg (Slettet)

Prøv at differentiere ligningen og sætte differentialkvotienten =0

så får du vandrette tangenter i disse punkter som er parallelle med l


Skriv et svar til: Differentialregning - find ligning til tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.