Matematik

hjælp det haster virkeligt meget

02. september 2009 af lahme (Slettet)

  X
---- + 8 = 0
  2
 

jeg har brug for jeres hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2009 af mathon

subtraher 8 på begge sider

multiplicer med 2 på begge sider


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2009 af Klaraa (Slettet)

 misforstod opg. ...


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2009 af bjornth (Slettet)

x / 2 + 8 = 0

x/2 +8 - 8  = 0 -8

x/2 = -8

x/2 * 2 = -8 * 2

x = -8 * 2

x = -16


Skriv et svar til: hjælp det haster virkeligt meget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.