Matematik

Hjælp til mat. uden hjælpemidler ??

08. september 2009 af guttinden (Slettet)

Hej folkens,

Sidder her og er virkelig lost omkring to opgaver som jeg skal løse uden hjælpemidler.

a) bestem f '(4) når f(x) = (-x3-(1/2)x - (3/2) * (1/x)

b) bestem c, så f '(c) = 2, når f(x) = cx2 + 2x +1

Håber virkelig en übernice person vil hjælpe mig - da det skal afleveres snart :S

Knus ..


Svar #1
09. september 2009 af guttinden (Slettet)

noogeen deer kan hjælpe ? :s


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2009 af MN-P (Slettet)

a)

Der mangler en slutparentes

b)

f(x)=cx2 + 2x +1

f'(x)=2cx+2    

f'(c)=2        indsæt (x,y)=(c.2)

2=2c*c+2 ⇔ c²=0

c=0


Skriv et svar til: Hjælp til mat. uden hjælpemidler ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.