Matematik

Brøker

11. september 2009 af TiiiA (Slettet)

Hej..

Er der nogen der ville hjælpe mig med brøker?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2009 af weee (Slettet)

Prøv at skriv, hvad du vil have hjælp til:)


Svar #2
11. september 2009 af TiiiA (Slettet)

Jeg har brug for hjælp ti uforkortelig brøker....

1/2+1/3= 5/6

er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2009 af MN-P (Slettet)

Ja det er rigtigt


Svar #4
11. september 2009 af TiiiA (Slettet)

hvad gør man når der står= 23/7-8?


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. september 2009 af Bambipaaglatis (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. september 2009 af mathon

1 = (1/1) = (7/7)

8 = 8·(7/7) = (56/7)
............

(23/7) - 8 = (23/7) - (56/7) = (23-56)/7 = -(33/7) = -(4 5/7)


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. januar 2010 af Maskinen (Slettet)

 23                          33 
___    - 8 =      -  _____   = -4,7121

  7                            7


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.