Dansk

Dansk stil (vejret) hjælp

13. september 2009 af wes2 - Niveau: 8. klasse

hejsa, vi har fået et lille hæfte, der står nogle forskellige emner i, jeg har valgt vejret: skriv hvor vejret har haft en, betydning for dig eller sådan noget. har skrevet omkring en halv side på computeren, den skal være på omkring de 2 sider. men jeg har ingen ide om hvad jeg kan forsætte min historie med (har prøvet brain storm) , hvordan kan jeg skrive en god stil så læren kan lide den ?

har i nogle ideer til hvordan jeg kunne forsætte min historie, og hvordan jeg kunne gøre den god ?

Historien kommer til at handle om tsunamien, med hvordan kan jeg forsætte den efter: (inden jeg nåede at fuldføre min sætning, så hun ondt på mig og, fik mig til at tie)

December dagene


Allerede fra morgenstunden af, ved at kigge op på himlen, stod det klart hvordan dagen kom til at blive. Dagen var mærkelig, en underlig tavshed i huset, min ellers skrigende lillebror Matias, lå og sov, far og mor flyttede ikke et øje fra fjernsynet, og ingen af naboens højlydte skænderier, kunne høres, hvad var der sket?
Jeg åbnede døren, og der stod min bedste ven i det mest triste humør, jeg nogen sinde havde set. ''Hvad er der dog galt Kasper ? '' en tåre trillede ned af hans kind, og han stirrede mig lige i ansigtet. Selvfølgelig, troede jeg det var en af hans jokes, og jeg spurgte:'' hva' har du fået glosuppe med kikærter? Men nej, han udbrød ikke i en kæmpe latter, som jeg ellers havde forventet.
Nej, Nick nej, lød det fra ham, ''der er sket noget forfærdeligt'' Jeg tænkte hvad er der galt med denne dag i dag D26 December 2004 ? Kasper svarede: '' Du finder vel nok ud af det før eller senere, lad os bare gå i skole.'' sagde han med en næsten helt ugenkendelig stemme.
Lige fra starten af den første lektion, pladrede vores samfundslære løs, med alt hendes hårde arbejde og hvilken stor forskel hun havde gjort miljøet, dog så hun ikke helt normal ud. Al Hendes ironiske snakken stoppede brat og tog en anden drejning, altså der er jo ikke meget samfundsvenlighed, ved at køre rundt i en af cabriolets nyeste biler, tænkte jeg.: ''Jeg tror Vi alle godt hvad der er hændt i dag, derfor synes jeg vi skal tage fem minutters stilhed. '' Jeg afbrød, jamen jeg ved ikke hvad der er sk.., inden jeg nåede at fuldføre min sætning, så hun ondt på mig og, fik mig til at tie.


Svar #1
13. september 2009 af wes2

Jeg logger ud nu men håber i kan svare, så jeg kan se forslagene imorgen mange tak.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2009 af klotte (Slettet)

I skole, 2 juledag ?????? den 26 dec ????

Fint at alt er stille inden stormen .......

Men Nick må svare noget andet end det finder du ud af når han står og græder....det hænger ikke lige sammen vel ????

Måske skal du videre af et andet spor ......

Hvad med at bruge juleferien på at hjælpe med at finde hans familie...er de omkommet ved tzunamien...er der livstegn ? er de på listerne over døde- hvem er kan hjælpe ? der er kaos derude ?????

Så kan du slutte med at samfundslæren tager det op efter ferien når I er tilbage i skolen igen.....måske dødofre  fra jeres skole ??????


Svar #3
13. september 2009 af wes2

mange tak


Skriv et svar til: Dansk stil (vejret) hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.