Matematik

bestemmelse af skæringspunkter med Mathcad

13. september 2009 af ImUnknown (Slettet) - Niveau: A-niveau

Som overskriften siger...

Har en opgave med 3 funktioner.

f(x)=2x+3, linær;

g(x)=3*1,4^x, ekspotentiel;

h(x))=1.6*x^3,2

Har fået til opgave at finde skæringspunkterne, og dette er også let , problemet er bare at jeg skal løse det med mathcad og jeg har så godt som aldrig brugt det program, så ville høre om nogen kunne fortælle mig hvordan man gør?

skæringspunkter skal findes mellem

f og g

g og h - denne skulle være " tricky" sagde min mat. lærer.

f og h

Men vil bare gerne have at vide hvordan man gør med mathcad :)


Svar #1
13. september 2009 af ImUnknown (Slettet)

hovsa, h(x)=1.6x^3.2 er potentiel... sjovt nok.


Skriv et svar til: bestemmelse af skæringspunkter med Mathcad

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.