Fysik

Hvor mange liter fylder et kg guld?

14. september 2009 af OneInAMillion (Slettet) - Niveau: B-niveau

Spørgsmålet lyder: Hvor mange liter fylder 1 kg guld?

Jeg har prøvet at sige 1000g/19,28g/cm3 for at få volumen, men når man omregner til liter bliver tallet alt for lille. Jeg kan ikke lige gennemskue, hvad der er forkert med min metode.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2009 af mathon

V = m/d

V = (1 kg)/(19,28 kg/L) = 0,051867 L                               (g/mL = kg/L)


Svar #2
14. september 2009 af OneInAMillion (Slettet)

Det er det samme som jeg har gjort. Men kan det godt passe at det fylder så lidt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2009 af mathon

...noget så tungt fylder så lidt...


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. september 2009 af JKaram (Slettet)

Tænkt på små guldklumper hvis du har holdt dem i hånden. De er meget tunge.

Karam


Skriv et svar til: Hvor mange liter fylder et kg guld?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.