Matematik

Hill ligning

14. september 2009 af kurtn (Slettet)

Nogen der kan hjælpe til at bestemme N

Y= AXN/(ΘN+XN)

X≥=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2009 af peter lind

Hvis x = 0 er alle  N > 0 løsning såfremt enten A=0 eller y = 0. Er hverken A eller Y = 0 er der ingen løsning. For x > 0 kan der formentlig kun siges noget mere , hvis man ved noget mere om de andre variable. 


Svar #2
14. september 2009 af kurtn (Slettet)

A,Θ≥=0, N≥2

Jeg tror man skal ud i noget diff. reg.

Man skal finde en hældning, men mere forstod jeg ikke af undervisningen, og kan ikke få fat på underviseren :(


Skriv et svar til: Hill ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.