Matematik

Ligninger, brøker osv brug for hjælp

19. september 2009 af junos99 (Slettet) - Niveau: C-niveau

115a + 6gange4a - 6gange(2a+a) ? kvadratrodel(2a)i anden 9a:3 =

-(10a+b(gange)a)+(a+b)i anden-2gange(a+b) =

1/2 + 2/3 =
. (a+b)/b + a/b =
1/4 ? 1/16 =
1/16 : 1/32 =
a/bc : bc/a =
2z gange ab/z = Udregn og forkort.

Forkort følgende.
(3a)/(3gange (a2gangeb2)) =
(25xy)/(50x2y4) =
(2gange(a+b)2)/(a2+b2+2ab) =


Udregn følgende.
3gangea3=
(2gangea)2=
(a3)4=
. a10/a5=


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. september 2009 af MN-P (Slettet)

Jeg sidder og er lidt ergerlig over at jeg afleverede matematikbogen forleden.

Hvis jeg ikke tager meget fejl, står alle regnereglerne for brøker og parenteser i den på en af de første sider. Prøv dog selv at finde dem, så ser jeg gerne på dine resulteter bagefter


Skriv et svar til: Ligninger, brøker osv brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.