Matematik

kassen rumfang

20. september 2009 af Sogand (Slettet) - Niveau: C-niveau

 En lukket kasse har en overflade (låg og bund) på 1000 cm2 

den er dobbel så lang som den er bred og 6 gange så høj som den er bred. 

Hvad er kassens rumfang? 

hvordan kan jeg sætte det ind på en linning? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2009 af NejTilSvampe

hov læste forkert min fejl

l=2b

h=6b

2*l*h+2*b*h+2*l*b = 1000

sæt ind og løs for b.


Skriv et svar til: kassen rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.