Matematik

Integraler og brøker

21. september 2009 af juliekindberg (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej jeg har 2 spørgsmål jeg sidder og bakser med:

udregn: ∫4 (i toppen) 1(i bunden) (x+ex)dx

Forkort: a2-6a+9 / a2 -9

Jeg kan sagtens lave dem med hjælpemidler , men uden er jeg meget i tvivl , så hjælp modtages gerne  :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2009 af mathon

14(x+ex)dx = [½·x2 + ex]14


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2009 af mathon

a2 - 2·a·3 + 32 = (?-?)2

a2 - 9 = a2 - 32 = (?+?)(?-?)


Svar #3
22. september 2009 af juliekindberg (Slettet)

Andre der kan hjælpe lidt , er virkelig i problemer


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. september 2009 af mathon

a2 - 2·a·3 + 32 = (a-3)2 = (a-3)·(a-3)

a2 - 9 = a2 - 32 = (a+3)(a-3)


Skriv et svar til: Integraler og brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.