Matematik

Ligning

21. september 2009 af Anguses (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der nogen der kan hjælpe mig med udregningen for der her ligning:

- y2 + 2y + 2 = 0

der står y i anden, og den anden hedder bare 2y,


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2009 af Isomorphician

Løses som almindelig andengradsligning.


Svar #2
21. september 2009 af Anguses (Slettet)

okay tak


Svar #3
21. september 2009 af Anguses (Slettet)

hvad får du resultatet til. jeg bliver forvirret når det bliver -y man skal regne med???


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2009 af Isomorphician

Med diskriminant fås:

d = 4 - 4*(-1)*2 = 12

y1 = (-2 - √12)/(-2) = 2,73205

y2 = (-2 + √12)/(-2) = -0,73205


Svar #5
21. september 2009 af Anguses (Slettet)

ahh. så både x og y kan være 1. så jeg med


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.