Matematik

bestem f(0) ved en eksponentiel udvikling.

22. september 2009 af perlez (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :)

er der nogle som kan hjælpe med at finde f(0) når:

en funktion f er bestemt ved :

f(x) = 2x+e^3x

Mange tak på forhånd :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2009 af mathon

f(0) = 2·0+e3·0 =e0 = 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2009 af Yow! (Slettet)

du indsætter bare 0 på x's plads og indtaster det på lommeregneren....

e = 2,71


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2009 af NejTilSvampe

 #2 - argh, den skulle man gerne kunne løse i hovedet. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. september 2009 af Yow! (Slettet)

nejtilsvampe

så lad gå da  =)


Svar #5
22. september 2009 af perlez (Slettet)

okay tak, det kom jeg også selv kom frem til, men troede bare at det var for nemt ti at være sandt :D


Skriv et svar til: bestem f(0) ved en eksponentiel udvikling.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.