Matematik

Integration

22. september 2009 af Elturis (Slettet)

Hej, er der nogen der kan hjælpe mig med integration ved substitution. Jeg har fire vedhæftede opgave, som jeg har brug hjælp til.

Vedhæftet fil: Integration.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2009 af mathon

1)
     sæt u = (1/3)x      og dermed dx = 3du

2)
     sæt u = 3x - 1       og dermed dx = (1/3)du


3)
     sæt u = cos(x)      og dermed sin(x)dx = -du


4)
     sæt u = sin(x)       og dermed cos(x)dx = du


 


Skriv et svar til: Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.