Matematik

Bestem en ligning for tangenten

23. september 2009 af NickIranii (Slettet)

 Hej ! (:

Jeg håber, at I kan hjælpe mig med nedenstående opgave, da jeg ikke helt forstår den;

_________________

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(x0, f(x0)):

a) f(x) = sin(1/2x) , x0 = π/2

b) f(x) = √(1+cos(x)), x0 = -π/2

_________________

På forhånd mange tak (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2009 af mathon

y - f(xo) = f '(xo)·(x-xo)


Skriv et svar til: Bestem en ligning for tangenten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.