Matematik

Integration

23. september 2009 af Elturis (Slettet)

Nogen der kan hjælpe mig den denne opgave.

integration ved substitution:

∫ cos(x) * ln(sinx) dx


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. september 2009 af Dynin (Slettet)

#0 Sæt u=sin(x) så er du=cos(x)dx ... hvoraf ∫ cos(x) * ln(sinx) dx=∫ ln(u) du= ... tager du den selv derfra?


Svar #2
23. september 2009 af Elturis (Slettet)

Nej, ved ikke helt hvad jeg skal bagefter ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2009 af Dynin (Slettet)

så bestemmer du dette integral og tilbagesubstituere


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. september 2009 af mathon

∫ ln(u) du = ∫ 1·ln(u) du         brug partiel interation
                                            og find først stamfunktion til 1 ...........
 


Skriv et svar til: Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.