Matematik

Skal aflevere i morgen!

23. september 2009 af Tef159 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Skal finde areal i en vilkårlig trekant. Kender vinkel A=22, siden b=25, siden c=12.

Hvad gør jeg?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. september 2009 af mathon

T = ½·b·c·sin(A)


Svar #2
23. september 2009 af Tef159 (Slettet)

Tusind tak! Vidste det jo egentlig godt alligevel.. ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2009 af mathon

Ja det gjorde du jo
fra
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=736863


Svar #4
23. september 2009 af Tef159 (Slettet)

Nemlig..


Skriv et svar til: Skal aflevere i morgen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.