Matematik

HJÆLP HURTIGST MULIGT NU!!!!!

24. september 2009 af Binnar (Slettet)

hej her er opgaven:

x/7 + (x - 1) - 8 = 39


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. september 2009 af anna0207 (Slettet)

 x/7+(x-1)-8=39

x/7+x-1-8=39

x+x-1-8=39*7

2x-9=273

2x=273+9

2x=282

x=141


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2009 af MN-P (Slettet)

#1 prøven stemmer ikke hvilket let ses af at 141/7 ikke er et helt tal, men alle andre værdier er hele

fejlen opstår i 3. linie

#0 Når du har fåethjælp til opgaven behøver du ikke bede om hjælp igen. Brug den hjælp du har fået 1. gang du spurgte


Svar #3
24. september 2009 af Binnar (Slettet)

Det var desværre ikke med vilje, at jeg spurgte to gange .


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. september 2009 af Basti88 (Slettet)

x/7 + (x - 1) - 8 = 39

7*x/7 + 7*x = (39+8+1)*7

Så burde du virkelig selv kunne resten.


Svar #5
18. oktober 2009 af Binnar (Slettet)

Tak men fandt ud af det, efter jeg havde tænkt mig en ekstra gang


Skriv et svar til: HJÆLP HURTIGST MULIGT NU!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.