Kommentarer til Studieportalen.dk

Adgang og indhold

25. september 2009 af taform (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Egentlig blev jeg medlem her fordi google bragte mig til en side med ordbøger engelsk-dansk.

Det er meget svært at finde rundt på siden, måske kunne i lave det "noget" bedre.

Også de åndsvage reklamer er direkte iriterende, særligt da de er animerede, tjener i noget på dem i det hele taget? Er der tale om 2-3 hundrede kroner årligt er det jo nærmest ligegyldigt at have dem på!

Nu ved jeg ikke hvad jeg i det hele taget skal her. Ideen med en side som denne er ellers god nok, selv om jeg ikke kan se hvad rang systemet skal bruges til, det vil jo kun begrænse brugernes adgang, hvorefter man vil søge sine oplysninger andre steder.


Brugbart svar (2)

Svar #1
25. september 2009 af Jerslev

#0: Reklamerne slipper man nemt udenom med en Adblocker. Skift til Firefox og få fat i Adblock Plus. Jeg har aldrig set en eneste reklame herinde.

Rangsystemet hindrer ikke adgang til noget eller giver adgang til mere. Det er blot en måde, hvorpå brugere kan se, hvor mange indlæg man principielt har skrevet. Og med en gammel brugers ord, kan du sagtens være professor (højeste rang) i spam eller i kvantefysik. Det giver den samme rang.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (2)

Svar #2
07. oktober 2009 af Sam

Som #1 korrekt skriver, er der ingen begræsningsninger på adgangen til indholdet. Alle har adgang til det samme indhold. Jeg bider mærke i, at du skriver, at du ikke kan finde rundt på siden. Det er jeg jo rigtigt ked af at høre. Hvad er det for noget indhold, som du ikke kan finde? Har du prøvet at søge efter det?

Sam


Skriv et svar til: Adgang og indhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.