Matematik

(x+2)^2+x^2=10^2 hvem kan regne den hel igennem?

27. september 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2009 af mathon

hvorfor kan du ikke selv noget af den
med oplysningen
(x+2)2 = x2 + 4x + 4
i den foregående tråd?


Skriv et svar til: (x+2)^2+x^2=10^2 hvem kan regne den hel igennem?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.