Matematik

2004-8-7 - løsnig af ligning og find monotoniforhold

28. september 2009 af irna (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.
håber der er nogle som kan hjælpe??

en funktion f er bestemt ved
      f(x)=e^sin(x)-sin(x)   , (intervallet er -pi til pi)

a) løsligningen f'(x) =0
b)bestem monotoniforholdene for f
c) gør rede for, at ligningen f(x)=1,5 har netop 2 løsninger.

Hvordan kommer jeg igang - specielt med a og b??


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2009 af mathon

nu kan du differentiere først


Skriv et svar til: 2004-8-7 - løsnig af ligning og find monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.