Matematik

hjælp regnestykke uden lommeregner

29. september 2009 af fear0326 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan kan jeg reducere det her stykke ud uden brug af lommeregner   (5^2*5^-3*25)/(5^-7*5)

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2009 af sHastrup (Slettet)

= 52*5-3*52/(5-7*5)

=5/5-6

=57


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. september 2009 af mathon

...lidt mere udførligt

52+(-3)+2/5-7+1 =

51/5-6 =

51·56 =

51+6 =

57


Skriv et svar til: hjælp regnestykke uden lommeregner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.