Matematik

ligninger! + andet.

29. september 2009 af Youseff (Slettet) - Niveau: 9. klasse

(x-y) + y       Jeg har beregnet mig frem til at resultatet må være = X. måske kunne det være X - Y

(x-4)2         Er lost her, har prøvet mig lidt frem, men har sku helt glemt de forskellige regneregler for ligninger så håber en eller anden ville forklare mig det ordentlig.

8-x = 4x - 12    Jeg regnet mig frem til at det x er 4.

3 - (x + 1) = 4   lidt usikker her også.

Har et spørgsmål "Ligningen for linjen I er?" Hvad er det helt de mener her der er et billed af et kordinatssystem og en linje I, men hvad mener de jeg skal finde ud af.

(-4) * (-5) * (-7)   ? er lidt usikker.

12-2*3 =  svaret er 6

(7-4) * 2 + 6 = svaret er 12

4a - (5b - 3a)

(2a- b) * 3 - 3b

spejl figuren i linjen I der er allerede tegnet en figur hvor linjen I går igennem, hvad menes endeligt.

 Hvad er Medianen af følgende tal 4  9 -2 10 6 0 12 -5 jeg tror det 6 eller 4.


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. september 2009 af molema (Slettet)

8-x = 4x - 12 Jeg regnet mig frem til at det x er 4. dvs den er rigtig

3 - (x + 1) = 4
 

3-x-1=4

-1=4-3+1

-1=2

dvs x=2/-1=-2 svaret er -2


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. september 2009 af molema (Slettet)

(-4)*(-5)*(-7)= -140


Skriv et svar til: ligninger! + andet.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.